banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Başkan Yıldız Tarihi Gümrükhan’da vatandaşlar, siyasiler ve basın mensuplarıyla buluştu.



Başkan Yıldız gelen davetlilere kendi eliyle servis yaparken Şanlıurfa’nın önemli tarihi mekanlarından Gümrükhan’da siyasetten Şanlıurfa’nın sorunlarına birçok konu hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Yıldız Programa dahil olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın dilek ve taleplerini dinledi.
Programa katılanlar arasında Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfalı gazeteciler ve temsilcileri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlar ve çarşı esnafı katıldı.
Vatandaşlarla gece gündüz demeden her zaman iç içe olan Başkan Yıldız, “Bu sabah Şanlıurfalı siyasetçilerimizle, vatandaşlarımızla, basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte tarihi Gümrükhan’da Urfa kültürümüzde önemli yeri olan isot ekmek eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Şanlıurfa’nın sorunlarını değerli basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte istişare ettik. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın taleplerini dinledik. Şanlıurfa için hep daha iyisi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her kesimden vatandaşımızla buluşmaya gayret gösteriyoruz. Davetimizi kırmayıp icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.