banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

BAŞKAN YILDIZ: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ



Ak parti İl Başkanı YILDIZ Başkanlığında Ve Milletvekilleri, MKYK Üyesi Vildan Polat Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkan Adayları Ve İl Yürütme Kurulu ile Seçim İstişare Toplantısı Ve Aday Tanıtım Toplantısı Hazırlıkları Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdi. Toplantıda Seçim Stratejilerinden İlçe Sorunlarına, SKM Çalışmalarından Sahada Daha da Etkin Bir Ekip Çalışması Dahil Tüm Detayların Konuşulduğu Belirtildi. Toplantı da Konuşan YILDIZ "Bizler Şanlıurfa için birlikte başaramak için sizlerle tek yürek sahada olacağız. Gecemizden gündüzümüzden işimizden gerekirse ailemizden bir müddet uzak kalabiliriz ama davamızın bilincini ve hedeflerimizin büyüklüğünü asla unutmayalım. Biz daha müreffeh ve daha yaşanılır bir Şanlıurfa için başarmak zorundayız. Bizlere bu görevi layık gorenleri asla utandırmayacağız. 31 Mart gecesi büyük bir zaferin gecesi olacaktır." Dediği ögrenildi.
Toplantıda Ayrıca Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un Katılımıyla Gerçekleştirilecek Ak Parti Büyükşehir Ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıtma Programı İçin Son Hazırlıklar Değerlendirildi. Katılımcılar söz alarak çeşitli konularda fikirlerini beyan edip görüş alışverişinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.