banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Başkan Özaslan: Siyaset Ötesi Bir Mesele: Büyüklerimize Karşı Vefa

 Modern(!) dünyada yaşlılar ve gençler arasında kopan köprülerin onarılması amacıyla aile büyüklerinin ziyaret edilmesine dikkat çekildi.HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan, ulu çınarlarımız olan aile büyüklerini evlerinde ziyaret ederek mesajlarını kamuoyu ile paylaştı.“Pazar günlerini dört gözle bekliyoruz”Duygularını dile getiren aile büyükleri; “Çocuklarımızı ve torunlarımızı çok özlüyoruz, sürekli onlara dua ediyoruz, sık sık bizleri ziyaret etmelerini istiyoruz, hatta pazar günlerini dört gözle bekliyoruz diyerek, aile büyüklerine karşı saygı ve hürmetin toplumdan eksilmemesi gerektiğini” dile getirdiler.

“400 yaşındaki bir çınar ağacına yaslanarak mesaj verdi”400 yaşındaki bir çınar ağacına yaslanarak mesaj veren Özaslan; Onlar, toplumun üzerinde dallanıp budaklandığı, meyveler verdiği, bir ağacın ana gövdesi ve ağacın asıl kökü, bizleri bin bir zahmet ve cefalarla büyüten büyüklerimiz. Annelerimiz, babalarımız, dedelerimiz, ninelerimiz…

Yani aile büyüklerimiz.“Annesinin kabri başında seslendi”Annesinin kabri başında seslenen Özaslan; Onlar, bizleri çok merak ediyor ve çok özlüyorlar. Bizleri görünce çok da mutlu oluyorlar. Ne olursunuz, bizler de atalarımızı yani aile büyüklerimizi ihmal etmeyelim. Onları kaybettikten sonra istesek de ziyaret edemeyiz. Ne olursunuz, bir an önce onları ziyaret edelim. Ellerinizin telefona gittiğini görür gibiyim, haydi arayın onları ve en kısa sürede ziyarete gideceğinizi söyleyin, dedi.Özaslan ayrıca; gidince bizler için de dua etmelerini isteyiniz lütfen, diyerek özel bir talepte de bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.