banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Gaziantep Balıklıgöl harran mehmet ekinci

Başkan Erdoğan Selçuklu mezarlığını ziyaret etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümü kutlama programı kapsamında ilk olarak Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret etti. 


Beraberinde bakan ve komutanlarla Ahlat ilçesine gelen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listesindeki dünyanın en büyük Türk İslam Mezarlığı olma özelliğine sahip Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, burada Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından okunan duaya eşlik etti. Ziyaret sonrasında, mezarlık önünde toplanan halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Kaynak: Cumhurbaşkanlığı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.