banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

Mesajında Başkan Beyazgül,

 “Saygıdeğer Hemşerilerim, 17 yıldır samimiyet, gayret ve tevazu ile bu davanın sekteye uğramaması için canla başla çalışan, her zaman liderinin ve AK davasının yanında dimdik duran Şanı Büyük Şanlıurfalılar; Demokrasinin en güzel tezahürlerinden olan bu mutlu günümüzde,  AK Belediyeciliğin bayrak devir tesliminde, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 31 Mart Yerel Yönetim Seçimleri tüm dünyanın, dostun, düşmanın ve İslâm Âleminin dikkat kesildiği bir seçimdi ve bu seçim hakikaten Bir beka meseleydi. Sizlerde bunun farkındalığıyla sandıklara gidip; bayrak inmesin, ezan dinmesin şuuruyla emaneti ehline teslim ettiniz. Omuzumuzdaki yükün farkındayız. Yılmadık, yorulmadık ve yılmayıp, yorulmayacağız. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık, kapılmayacağız. Bu kutlu yürüyüşün menzile varacağından bir an olsun şüphe duymadık”

“MİLLETİMİZE GÜVENDİK VE ALLAH’A TEVEKKÜL ETTİK”

“Rabbime hamdolsun ki; Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek, AK Parti hizmetlerini kalıcı hale getirecek ve hizmetlerin üzerine yeni hizmetler katacak zorlu bir seçimi hemşehrilerimizin gayreti ve Allah’ın inayeti ile %60,8’lik bir zaferle kazandık. Bugün Büyükşehir’in ikinci dönemini başlatmak üzere, projeleriyle Şanlıurfa’mıza güzel hizmetlerde bulunan Sayın Nihat Çiftçi Başkanımızdan hizmet bayrağını teslim aldık. Bundan böyle emanetiniz emanetimizdir. Bir medeniyet tasavvuru ile gelecek kuşaklara sağlıklı bir kent bırakmak için, bugüne kadar yaptığımız çalışmaları, bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi çatısı altında sürdüreceğiz. Bu şehre bugüne kadar katkısı olan herkese şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Celalettin Beye ve Nihat Beye hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum”

“EN BÜYÜK PROJEM; İKİ MİLYON URFALININ KARDEŞLİĞİDİR”

“İki milyon Urfalının kardeşliği şuuru ile Urfa’mızın her köşesindeki her kardeşimize hiç kimseyi ötekileştirmeden ulaşacağız” diyen Başkan Beyazgül, “Urfa’nın maneviyat şehri, tarih şehri ve turizm şehri olması için tüm değerlerini, tüm Urfalılarla birlikte, beraberce gün yüzüne çıkaracağız. Urfa’yı tüm değerleriyle yeniden ayağa kaldıracak çalışmalarımıza hızla başlayacağız. Bunları yaparken halkla iç içe olacağız ve şehrimizi şahısların menfaatine feda etmeyeceğiz. Sizlerle beraber, sizin için çalışacağız. Şehrimizin öncelikleri, bizim önceliklerimiz olacaktır. Şeffaf, adil ve kurumsal bir belediyecilik ile daha yaşanılabilir bir kent hedefimiz olacaktır. Her şeye açık, işini bilen ve Urfa’yı ileriye taşıyacak bir yönetim göreceksiniz. Tüm kurumları ve şahıslarıyla bu şehrin değerlerinin ortak aklıyla daha ileriye gideceğiz. Bunları yapabilmemizin olmazsa olmazı, disiplinli ve taşları yerli yerince oturup, kurumsallaşmış bir belediyecilikle birlikte başaracağız. Hizmetlerimizi kurumsal standartlarla, ayırım yapmadan ve iki milyon Urfalıyı kucaklayarak gerçekleştireceğiz ve bunu tüm Urfa ile birlikte yapacağız”

“SAMİMİYET, GAYRET VE TEVAZU İLE HİZMET EDECEĞİZ”

“Her sivil toplum kuruluşunun projelerini değerlendireceğiz. Projelerimizi ilgili paydaşlarla paylaşıp, beraberce daha iyi ve güzele yol alacağız. Örnek projeleri Urfa’da gerçekleştireceğiz.  Bu yıl Göbeklitepe yılı ve gelecek yıl da Urfa’mızın Kurtuluşunun 100. Yıl dönümü, Bunlar Urfa’ya layık bir şekilde Urfalılarla kutlanacaktır. Samimiyet, Gayret ve Tevazu ile hizmet edeceğiz. Sizlerden de sabır, dua ve destek bekliyorum.  Daha güzel bir Urfa için; tüm vekillerimiz, mülki amirlerimiz, belediye başkanlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve şehrimizin tüm dinamikleriyle birlikte hareket edip öce Urfa diyeceğiz. 

“HEP BİRLİKTE ŞANLIURFA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Bu duygu ve düşüncelerle Tüm hemşehrilerimize, teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, şehrimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, kanaat önderlerine, Büyükşehir Belediyesi Meclisine ve Muhtarlarımıza şükranlarımız sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.  İlk Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç’e ve Sayın Nihat Çiftçi ’ye ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Gayret bizden Tevfik Allah’tandır”

Anahtar Kelimeler:
Zeynel Abidin Beyazgül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nesibe hatun imamhatipli 5 yıl önce

Büyük başkan okulumun bahçesinden caddeye çıkan dev gibi hortumlardan kurtar bizi. Babam defalarca Karaköprü beyaz masa ve şuskiyi aradi bisey yapmadilar.