banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Başkan Beyazgül, Urfa’nın enerji sorunları Bakan Dönmez’e iletti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve milletvekilleri, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i bakanlıkta ziyaret ederek Şanlıurfa'nın enerji sorununu iletti.

Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Halil Özcan, Halil Özşavlı Mehmet Ali Cevheri, Belediye Başkanları Mehmet Yalçınkaya, Mehmet Canpolat ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile beraber Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i ziyaret eden Başkan Beyazgül: "İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez'i ziyaret ederek, ilimizdeki Enerji konuları hakkında değerlendirmede bulunduk. Sn Bakanımıza ilgi ve alakaları için teşekkür ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.