banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Başkan Bayık seçim ataklarını sürdürüyor


Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti Hilvan Belediye Başkan adayı Aslan Ali Bayık seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
AK parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile parti teşkilatında yer alan görevlilerle birlikte çalışmalarına hız katan Bayık, Yeni Mahalle 75. yıl Caddesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek desteklerini istedi.
Seçim çalışmalarını çerçevesinde gün boyu halk buluşmalarını hız kesmeden sürdüren Aslan Ali Bayık, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için tam kadro çalıştıklarını ve kendilerine desteklerin her gün giderek büyüdüğüne işaret ederek 'Çıktığımız hizmet yolunda öncelikle ben kavramını ortadan kaldırmış durumundayız. Biz varız diyoruz. İlçe başkanımız ve belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımız ile parti görevlileri arkadaşlarımız durup dinlenmeden vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Zaten bu işin ehliyetli kişileriyiz. Öyle seçime 1 ay kala ortaya çıkıp ben varım diyenlerden olmadık olmayacağız. Bugüne kadar nasıl hep birlikte hareket ettiysek bundan böyle de etmeye devam edeceğiz. Gün içinde yaptığımız ziyaretlerimizin sonucu samimi bir şekilde destek olarak geri alıyoruz. Gece geç saatlere kadar seçim büromuza gelip adeta ben de memlekete hizmette varım diyen tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun. Allah'ın izniyle, Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile yolumuza devam edip Hilvan'ımızı birlikte kalkındırmaya devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile 31 Mart gecesinin zaferi hepimizin olacaktır' dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keldan Aşireti Lideri 5 yıl önce

Büyük başkan. Adam gibi adam gormek isteyen baksın..

Avatar
Hasbey 5 yıl önce

Bir sonraki seçimlerde milletvekil olmasını istiyoruz.