Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ocet12armgossa0qr4p28nh825, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Başkan Ağan Esnafdan destek istedi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Başkan Ağan Esnafdan destek istedi

Ağan Vatandaşları  aralıksız ziyaret etmeye devam ediyor. Her sabah gerçekleştirilen ziyarette, öncelikle esnaflar tek tek ziyaret ediliyor. Gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafların sorunlarını dinlenerek görüş ve önerilerini kaydediliyor.

Karaköprünün  farklı noktalarında esnaflarla bir araya gelen Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ağan ,gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine Narlıkuyu ve Atakent, 35 Metre Yolu Mahallesi esnafı ile devam etti. Belediye meclis üyesi Adaylarınında aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ile esnafları ziyaret eden Ağan, esnafların sorunlarını da dinledi. Narlıkuyu Ve 35 Metre Bulvarında bulunan bütün işyerlerini tek tek gezen Başkan Ağan, esnafa hayırlı işler dileyip, samimi sohbetler de bulundu. Başkan Sait Ağan , “Yaptığımız bu ziyaretler bizim için çok önemli. Hizmet yapmamız için ilçe halkının dularına ve desteğine ihtiyacımız var .İlçe’nin kalkınması ilçeye verilen önemden geçer. Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz” dedi.

Daha sonra, esnaf buluşan Başkan Ağan, 17 yıllık İktididarımız  süresi içerisinde yaptıkları alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi.Yaptığı gezilerin amacının 31 mart seçimleri için destek ve esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu ifade eden Ağan, sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, partili, partisiz ayrım yapmadan esnafları dolaşarak şehrin sorunlarını dinleyeceklerini ve Belediye başkan adayı Metin Baydilli’nin  projelerini halkla paylaşarak. Karaköprü insanına daha modern ve yaşanabilir bir kent oluşturma adına yürütülen çalışmalarda esnafının memnuniyetinin çok önemli olduğunu belirten Ağan, tüm yatırımların geleceğin Karaköprüsü’nün inşaa etmek  olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.