banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Başkan Adayı Ekinci, Çalışmalarını sürdürüyor


“Esnafımız ve hemşehrilerimizle iç içe olacağız”

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ve gönülleri fethetmeye devam ettiğini belirten AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, “Esnaf ve vatandaşlarımız ile kucaklaşmaya devam ediyoruz. Esnaf kardeşlerimiz ve vatandaşlarımızla bir arada olarak gönül bağımızı sağlam bir zemin üzeri oturtacağız. AK Parti ailesinin bir ferdi olarak gönül belediyeciliği anlayışını belediyemizin en alt kademesinden en üst kademesine esnafımıza ve vatandaşımız hissettireceğiz. Esnafının ve vatandaşının yüzünü güldüren bir belediyecilik anlayışıyla her zaman esnafımız ve hemşehrilerimizle iç içe olacağız” dedi.

Allah’ın izniyle elektrik sorununu kökünden çözeceğiz
AK Başkan adayı Ekinci, Viranşehir ilçesinin en önemli ve insanları bıktıran sorunu olan elektrik konusunda ellerinden geleni yapmayı sürdüreceğini belirterek, “Şırnak Mahallesi TR42 No’lu trafoda yaşanan arızadan dolayı vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için DEDAŞ İlçe Müdürü İsmail Türk ile görüştük. TR42 No’lu trafoda yaşanan arızanın giderileceği ve trafonun güçlendirileceği sözünü aldık. Verilen sözün takipçisiyiz. Allah’ın izniyle elektrik sorununu kökünden çözeceğiz ve insanlarımızı rahatlatacağız. Ancak biraz sabır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.