banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Başkan Adayı Beyazgül’dan Suruç’a Çıkarma Yaptı

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindekilerle birlikte Suruç ilçesine giden AK Başkan Adayı Beyazgül, ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Teşkilat ziyareti sonrası ilçe seçim bürosunu hizmete açan ve esnaf ziyaretleri yapan Av. Beyazgül’e Suruçluların ilgisi yoğun oldu.

BEYAZGÜL’DEN SURUÇ’TA MİTİNG HAVASINDA BÜRO AÇILIŞI

    AK Parti Suruç İlçe Seçim Bürosunu hizmete açmak üzere tören alanına seçim otobüsüyle gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindekileri,  AK Parti Suruç İlçe Başkanı Soner Yüksel, Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel ve kalabalık bir partili karşıladı. 

BEYAZGÜL. SURUÇ GEZİSİ BİRLİK BERABERLİK GEZİSİDİR

  Miting havasında gerçekleştirilen ilçe seçim bürosu açılışında Suruçlulara hitap eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “İlçe turları yapıyoruz. Bu gezimiz yedinci ilçe gezimiz. Bu gezimiz kardeşlik gezisi. Bu gezimiz sevgi gezisi. Bu gezimiz birlik ve beraberlik gezisi. Bu gezimiz AK Parti’nin yeniden şahlanış gezisidir. Bu dönem hizmet belediyeciliğimizin adını değiştirdik Gönül Belediyeciliği adını verdik. Esnaflarımız vatandaşlarımızın tek isteği Suruç’a hizmet. Suruç’a hizmet etmemizi istiyorsanız Suruç’u AK Belediyecilikle tanıştırın” dedi.

BEYAZGÜL: GÖNÜL GÖNÜLE ELELE VERECEĞİZ GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Suruçluların ne sorunu varsa o sorunu ortadan kaldırmak için beraberce çalışacaklarını ifade eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Suruç’un sorunlarını sizlerle dayanışma içerisinde çözmek için sizleri ziyaret edip yerinde göreceğiz. Çayınızı içerken sorunu çözüme kavuşturmaya gayret edeceğiz. Gönül gönüle, el ele vereceğiz geleceği hep birlikte beraber inşa edeceğiz. Suruç’u yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz “ diye konuştu.

   Yıllardır yerel anlamda ihmal edilmiş Suruç’un yeniden inşası için 31 Mart gecesinden sonra kolları sıvayarak işe koyulacaklarını belirten AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel, “Suruç’a uzun yıllardan bu yana fazla hizmet edilmemiş. Bu yüzden Suruçlular inşallah hizmetin adresi olan AK Partiyi seçerek layık olduğu hizmetlere kavuşacaktır.

  MKYK Üyesi Vildan Polat, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız da birer selamlama konuşması yaptı.

BEYAZGÜL SURUÇ’TA AK TEŞKİLATLARLA BULUŞTU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, MKYK Üyesi Vildan Polat, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve başkan yardımcılarıyla birlikte gittiği Suruç’ta ilçe teşkilatlarıyla buluştu. 

Gittiği her ilçede ilçe halkının büyük sevgisiyle karşılanan AK Başkan Adayı Beyazgül’ün Suruç’ta yine ilk durağı partisinin ilçe başkanlık binası oldu. Seçim otobüsüyle ilçe binası önünde kendisini karşılamayı bekleyen partililerle kucaklaşan Beyazgül’ü AK kadınlar çiçekle karşıladı.

AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel, İlçe Başkanı Soner Yüksel ve ilçedeki partililer tarafından coşkuyla karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, düzenlenen istişare toplantısında teşkilata seçim çalışmalarını aktardı; dilek ve önerileri dinledi.

BEYAZGÜL: KARDEŞLİK İÇİN SEVGİ İÇİN HİZMET İÇİN SURUÇTAYIZ

Suruç’ta karşılaştıkları sıcak ilgi ve samimiyete teşekkür eden Büyükşehir Başkan Adayı Av. Beyazgül, “Bizleri bağrına basan Suruçlu kardeşlerimize, analarımıza, bacılarımıza, genç kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Kadın Kollarımızı, ilçe ana kademeyi ziyaret ettik. Suruç gezdiğimiz yedinci ilçemiz. Buraya kardeşlik için sevgi için hizmet için geldik. Bize destek veren tüm Suruçlulara teşekkür ediyorum ” dedi.

            MKYK Üyesi Vildan Polat, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, İlçe Başkanı Soner Yüksel ve AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel ziyaret anısına birer açıklama yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.