Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_prc8uj001phqv23bsogk19hg00, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Başbakanlıkta Nilgün Şensoy farkı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Başbakanlıkta Nilgün Şensoy farkı

Nilgün Hanım, Başbakanlığa iletilen her soruna, hangi ilden gelirse gelsin ciddi şekilde yaklaşıyor ve çözüm bulmak için devreye giriyor. “Bana ne?” “Nemelazım” demeden tanımadığı, hiç görmediği vatandaşların bile sorunları için koşturuyor.

Aileden gelen siyasi, bürokrasi bilgi ve tecrübeleri değerlendirerek hangi sorunun hangi makamlarda daha nasıl hızlı şekilde çözüme kavuşturulacağını biliyor ve ona göre hareket ediyor.

Başbakanlık ile halk arasında kurduğu gönül köprüsü, vatandaşın devlete karşı görüş ve düşüncelerini daha da müspetleştiriyor. Devlete karşı önyargılı olanların ise yine negatif olan görüşlerini pozitife çevrilmesine vesile oluyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “Her şehre lazım” olduğu gibi Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Nilgün Şensoy hanımın da her kuruma lazım olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz… (Reşat KUŞÇUOĞLU)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.