banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Vali Şanlıurfaspor Suruç

Bakan Yardımcısı Bağlı, corona virüsle mücadele için maaşını bağışladı

Çin’de ortaya çıktıktan sonra binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüse karşı Türkiye’de de tedbirler arttırılıyor. Ülke olarak virüse karşı mücadele sürerken, mücadeleye bir destekte Şanlıurfalı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı’dan geldi.

Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın başlattığı kampanyaya destek olarak bir maaşını hibe etti. İHH verilen bu destek için "#VakitDayanışmaVakti diyerek kampanyamıza katkı sunan @ailevecalisma Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sn. @msbagli 'ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diyerek Bağlı'ya teşekkür etti. 

İHH'nın "Şu an tüm gücümüzle Türkiye için çalışıyoruz! İşsiz kaldığı tespit edilen ve gündelikçi çalıştığı için geliri olmayan ihtiyaç sahibi ailelere yönelik 10 milyon TL nakdi yardım, 100 bin aileye kumanya paketiyle çalışmalarımızı başlattık. Haydi Türkiye #VakitDayanışmaVakti!" çağrısına destek artarak sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilge varçin 4 yıl önce

Kirada oturuyorum eşimin işi kapandı bize de yardımıcı olun