banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Bakan Nebati’nin ismi kavşağa veriliyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2022 yılı son birleşim meclis toplantısı Başkan Vekili Ahmet Kaytan ve Meclis Üyelerinin katılımıyla büyükşehir belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşti.

Yoklama ve açılış konuşmalarının ardından Araştırma ve İnceleme Komisyonunda gelen raporların okunmasıyla oluşan gündeme geçildi. Okunan gündem maddeleri arasında, DSİ ve Emniyet Caddesi arasında bulunan kavşağa 15 Temmuz Köprülü Kavşağı isminin verilmesi, Diyarbakır yolu üzeri Necmettin Cevheri Bulvarı Haliliye Belediyesinin önündeki kavşağa Doktor Nureddin Nebati köprülü kavşağı ismi verilmesi meclis üyelerinin oluruna sunuldu.

Rapor, AK Parti ve MHP meclis üyelerinin oy çoğunluğuyla kabul edilirken Saadet Partisi ve HDP meclis üyeleri ise teklife ret oyu kullandı.(Urfanatik)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.