banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Bakan İdris Güllüce Balıklıgöl'de

Şehir Çalıştayı ve Ceylanpınar programları için Şanlıurfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yağmura rağmen Hz. İbrahim'in doğduğu yer olarak inanılan Dergah Camiini ve ateşe atıldığı yer olan Balıklıgöl'ü ziyaret ederek dua etti.

Peygamberler şehri Şanlıurfa'nın huzur merkezi olduğunu belirten Bakan Güllüce: Şehir kimiliğini Hz. İbrahim'den alıyor. Biz yapacağımız çalışmalarla bu kimliği tüm dünyaya duyuracağız" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Vali İzzettin Küçük, Eyyübiye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve AK Parti il başkan vekili Cuma Ağaç eşlik etti.

Bakan Güllüce Adıyaman ilinde katılacağı programlardan dolayı gece saatlerinde Şanlıurfa'dan ayrılarak Adıyaman iline geçti. 

www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.