banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Bakan Fakıbaba Canlı Yayında Şarkılara Eşlik Etti

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak uzere Şanlıurfa’nin Suruç İlçesini ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Esref Fakibaba ilçenin tek radyosu olan ve 101.4 frekansından yayın yapan Suruç FM radyosuna konuk oldu.

Bakan Fakıbaba yaklaşık 40 bine yakın dinleyicisi bulunan ve en çok dinlenen radyoların başında gelen Suruç FM’de Gündem Özel programında Radyo ve Tv proğramcısı Gazeteci Arif Faraç’ın gundeme dair sorunlarını yanıtladı.

İlçede son sistemle yayın yapan Suruç FM’ın yayınlarından dolayı tebrik eden Fakıbaba Suruç’ta olmaktan çok mutluyum sesimizi halkımıza ulaştıran Suruç FM ‘ e Arif FARAÇ kardeşime teşekkür ediyorum dedi.

Suruç’ta hizmet atağı başlattıklarını dile getiren ve yaklaşık bir saat Suruç FM mikrofonlarından halka hitap eden Fakıbaba”ya programın sonunda Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Tarik Açıkgöz tarafından FM radyo hediye edildi.

Fakıbaba programın sonunda yayınlanan şarkılara eşlik ederken iyiki buraya geldim.Kısa da olsa muziğin keyfini yaşadım dedi. (Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.