banner2
Öne Çıkanlar Siverek Suruç Sanlıurfa Haberleri Viranşehir Aktoprak Spor

Bakan Çelik siverek'te

Şanlıurfa'dan milletvekili adayı olan Devlet Bakanı Faruk Çelik, ilçenin sorunlarını yerinde tespit etmek için Siverek'e gitti. 

Siverek’te temaslarda bulunan ve Siverek Endüstri Meslek Lisesine geçerek Sivil Toplum Kuruluşlarıyla buluştu.

Siverek’i İl Yapma dernek Başkanı Koçali Aymaz’ın çiçekle karşıladı Bakan Çelik;  “Önümüzdeki süreçte büyükşehir belediyelerimizin sayısı artacak. Şanlıurfa'da büyükşehirler arasına girecek. Her ne kadar Başbakanımız ilçelerin il yapılmasına konusuna sıcak bakmıyor olsa da, bu konudaki mücadelenizi bundan sonra beraber sürdüreceğim” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Devlet Bakanı Faruk Çelik, Vali Nuri Okutan, beraberinde AK Parti milletvekilleri adayları Zeynep Müjde Sakar, Bekir Eren, Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Abdülkadir Emin Önen, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Zeynep Karahan Uslu, M. Kasım Gülpınar ve Seydi Eyyüpoğlu, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve AK partililerle, Siverek Endüstri Meslek Lisesine geçerken kapıda Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanloğlu, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve daire amirleri tarafından karşılandı.

 

 Bakan Çelik, daha sonra Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşların hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

 

İlk olarak Kaymakam Mahmut Hersanloğlu tarafından Siverek hakkında bilgi verdi. Toplantının açılışında konuşan Bakan Çelik, Başbakan Erdoğan tarafından Şanlıurfa'ya gönderildiğini ve bir haftadır kentte incelemeler yaptığını hatırlattı. Kentte yaşanan sorunları yerinde görüp, beklentileri belirlemeye çalıştığını vurgulayan Faruk Çelik, "Yaşanan sıkıntıların çözümü için zaman kaybına tahammülümüz yok. Normal çalışmayla Şanlıurfa'yı marka şehir yapmamız çok zor. Onun için buranın hakkını vermek için Ankara'ya gitmeyeceğiz, Ankara'yı buraya getireceğiz” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 

Uzun süren toplantının ardından Siverek İlçe Başkanlığına geçen Bakan çelik ve beraberindeki partililer çoşkulu bir kalabalık karşıladı. Cumhuriyet meydanında gerçekleşen mitingte Milletvekili adayı M. Kasım Gülpınar ve Bakan Çelik birer konuşma yaptılar.

 

Mitingin ardından AK Partiden aday adayı olup listeye giremeyen Şirvan Karahan’ın “seçim büro”sunun açılışı gerçeleştirildi.

 

Son olarak Milletvekili adayı Zeynep Karahan Uslu’nun seçim bürosu açılışı yaptıktan sonra, Kasım Gülpınar, Bakan Çelik ve beraberindekilere öğle yemeğini evinde verdi.

 

Heyen birlikte Hilvan ilçesine geçti.

 

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.