banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Bakan Çelik Bozova'da

Devlet Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa’da temaslarını sürdürüyor.  Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Bozova ilçesinde incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu’nu ziyaret eden Bakan Çelik ve Vali Okutan, daha sonra Bozova Kaymakamlığı’na geçerek, burada ilçe Kaymakamı Caner Akgün’den ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 

 

Ziyaretlerin ardından Bozova Çok Amaçlı Toplantı Salonunda, ilgili daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile Bozova’nın sorunları ve çözüm önerilerinin sunulduğu bir toplantı yapıldı.

 

Bakan Faruk Çelik, öncelikle muhtarlardan Bozova ile ilgili sorunları dinledi. Sorunların çözümü konusunda, toplantıda hazır bulunan ilgili kurum amirlerinden bilgi alarak, sorunların ivedilikle çözüme kavuşturulması konusunda talimat verdi.

 

Bakan Çelik toplantının ardından Yaylak ve Yaslıca Beldelerini ziyaret etti.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.