Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_hjn6sug2i70i3bociastlld0h5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Bahçeli'den Kudüs açıklaması: Böyle giderse küresel savaş karşımıza çıkacaktır haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Bahçeli'den Kudüs açıklaması: Böyle giderse küresel savaş karşımıza çıkacaktır


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

SALGINLA MÜCADELE

"Türkiye salgınla mücadelesini başarıyla yürütüyor. Maalesef CHP ve İP'nin şaibeli muhalefet anlayışları arasında Kovid-19 da yer almıştır.

Zillet ittifakı, yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir. CHP yönetimi bozguncudur, milletimiz 2023 Haziran ayında bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır

Hükümetin alacağı her adımı destekliyoruz. Türkiye'nin salgını başarıyla yönettiğini ifade etmek vicdan sahibi herkesin görevi olmalıdır. 

19 MAYIS'IN 102.YILDÖNÜMÜ

Türk milleti pes etmedi, bu adım bize devlet kazandırdı. HDP ile takviye edilmiş zillet ittifakının amacı üniter devlet yapısının bozulmasıdır. Türkiye'nin toprak bütünlüğü her türlü tartışmanın üzerindedir. 

Başka kimlik arayışlarının artış göstermesi Türkiye'nin yıkımına açık çektir. Taviz ve çözülmede çare arayışı, Türk milleti için hiçbir zeminde kabul edilmeyecektir.

CHP Genel Başkanı, HDP'nin Genel Eş Başkanlığı'na adaydır. CHP Genel Başkanı'nın ahı gitmiş vahı kalmıştır. 

KÜRESEL SAVAŞ UYARISI

Kudüs gökte yapılıp yerde yapılan şehirdir. İsrail, Filistinli mağdurları on yıllardır katletmiştir. Netenyahu Lahey'de mahkeme önüne çıkacak derecede insanlık suçu işlemiştir. Gazze'de facia, Batı Şeria'da yıkım vardır.

Parklarda olması gereken çocuklar kan revan içinde.

Tam 104 yıldır Kudüs bize hasret biz Kudüs'e...

Böyle giderse küresel savaş karşımıza çıkacaktır. 

Arap Ligi toplanıyor, çocuklar ölmeye devam ediyor.

TÜRK MİLLETİ YENİ BİR NÖBET İÇİN DEVREYE GİRMELİDİR

Kudüs'e özel statü verilmelidir. Üç semavi dinin temsilcileri ortak olarak yönetmelidir. Kudüs'ün ruhunu bilen Türk milleti yeni bir nöbet için devreye girmelidir. Çağrı olursa biz gidelim biz koşalım hızır gibi yetişelim. gücümüzün yettiği kadar girelim akan kanı durduralım.

Kudüs bizi bilir, biz Kudüs'ü biliriz."

KAYNAK: HABER7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.