banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Şanlıurfa Belediyelerinde FETÖ Temizliği yapılacak mı?


AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, FETÖ kapsamında belediyelerde çalışan personelle ilgili iş ve işlemlerin devam ettiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’da yetkinin İçişleri Bakanlığında diğer illerde ise valilerde olduğunu kaydeden Kaya, "FETÖ kapsamında belediyelerimizde çalışan personelle ilgili iş ve işlemler devam ediyor. Bununla ilgili belediye başkanları ya da meclis üyelerine dönük adledilen bir suç varsa, bunların da incelendiğini özellikle ifade edeyim. AK Parti belediyelerine dönük, biz bütün belediyelerimize talimat verdik, bununla ilgili gerekli çalışmayı yapsınlar diye. Hiçbir belediyemizde kendi belediye hesaplarından yola çıkarak ya da yanlış bir ihbarla yönlendirilerek insanlarımızın mağdur edilmemesi esastır" şeklinde konuştu. Kaya, FETÖ’ye bulaşan belediye personeli sayısı ile ilgili olarak ise, “Şu anda İçişleri Bakanlığımız bin 397 belediyemize yazıları yeni yazdılar. Bu yazılar kapsamında incelemeler başladı" dedi.

Son günlerde Urfa belediyelerinde FETÖ’cülerle ilgili çalışmaların sonuçları da kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak: Medya Detay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.