banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

AK Parti seçime Urfa müziği ile giriyor VİDEO

Türkiyenin mozaiklerinin bir araya geldiği müzik çalışmasında Şanurfa’nın tarihi, müziği ve giyim kuşamının öne çıkarıldığı çalışmalar Balıklıgöl havzasında başladı.

Başta Edirne, Çanakkale, İzmir, Konya, Antalya, İstanbul, Bursa, Amasya, Rize, Erzurum, Van ve Şanlıurfa olmak üzere 13 kişilik çekim ekibi her yaştan insanların günlük kullandıkları giyimleri ile katıldıkları çekimler tüm hızıyla sürüyor.

2013 yılında yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklarını sürdüren AK Partide hedef; Türkiye’de yerel yöneticilikte “AK BELEDİYECİLİK” şemsiyesi ile hizmette çığır açmak.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı İbrahim Toru’nun da katıldığı çalışmaların ilk görüntülerini sizlerle paylaşıyoruz.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO


ak ile dm_504763c21bb86

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.