banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Anayasa toplantısı

Hacı Bekir Sofrasında başlayan toplantıya, 24. Dönem Milletvekili Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Ekrem Çelebi, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.

24. Dönem Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, “İl Başkanlığımız önderliğinde yaptığımız bu toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının fikirleri bizler için büyük önem taşımaktadır. Bu toplantı sonrası buradaki sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerini bir rapor halinde sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na sunacağız.” dedi.

Milletvekili Ekrem Çelebi, Şanlıurfa’ya bugün 2. Kez geldiğini, Şanlıurfa çok değişmiş, çok gelişmiş daha da gelişeceğine inandığını söyledi.

 

Düzenlenen toplantıda davet edilen STK temsilcileri ile sivil Anayasa, başkanlık sistemi ve ülke gündeminde yer alan konular gündeme geldi.

Aziz Budak / Şanlıurfaolay.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.