banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Çiftçi Acertaş’a mırra takımı hediye etti

 

AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatnın düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye ziyarette bulundu. Başkan Çiftçi ziyaret anısına Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'a mırra takımı hediye etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi daha sonra AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatnın düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katılarak gençlerle bir araya geldi.

Ak Partinin ufkunu,dinamizmini ve geleceğini gençlerle gördürüğünü belirten Başkan Çiftçi " Zaten gençlere yönelik yapılan düzenlemeler ile partimizin gençlere olumlu yönde baktığının en güzel göstergesidir. Gençlerimizin enerjilerini kullanmaları önemli. Fakat gençlerimiz bu enerjilerini kullanırken tecrübeleri de göz ardı etmemeleri gerek. Şanlıurfamızda 650 bin öğrenci bulunmakta. Bu rakam bir çok ilin nüfusundan daha büyük. Gençliğimizi kökünden koparmadan, kökünden beslememiz geekir. Gençlerimiz ile bir arkadaş olarak, kardeş dost olarak kol kola yürümemiz gerekir. Şanlıurfa gençliğimiz önemli adımlara atarak geleceğe yön vereceğine güvencim tamdır. Bizler de sizin yanınızda olduğumuzu her türlü faaliyette sizi destekleyeceğimizi ve gençliğimizi iyi bir noktaya taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın"dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ise yaptığı konuşmada Şanlıurfa'nın hem ülkemiz hemde bölgemiz açısından önemli bir kent olduğunu ifade ederek "Şanlıurfamızdan başlayarak inşallah önümüzdeki haftalarda Diyarbakır, Mardin, Batman, Van olmak üzere bütün bu bölgemizi karış karış gezeceğiz gençlerimizle kucaklaşasacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.