banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

AK Parti Ceylanpınar Gençlik Kolları Başkanı Vekilin Yanında Darp Edildi

Edinilen bilgilere göre olay, Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde Gazi Caddesi’nde bulunan üst katı Seçim Koordinasyon Merkezi Ak Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’ın seçim bürosunda oldu.
İddiaya göre Başkan Adayı Abdullah Aksak’ın yeğenleri olan Z.A ve A.A ile Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak arasında sözlü tartışma yaşandı. Kısa süre içinde alevlenen tartışma yerini tekme ve yumrukların olduğu kavgaya bıraktı. Ak Parti başkan adayı Abdullah Aksak’ın yeğenleri Z.A ve A.A Geçlik Kolları Başkanı’nı darp etti. Olay seçim bürosundaki vatandaşların araya girmesiyle son buldu.

AK PARTİ ADAYI AKSAK: KENDİ İSTEĞİYLE DARP EDİLDİ

Darp iddiası sonrası açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, Darp veya yara izi olmayan yemekli program fotoğraflarla belgelendiğini söyleyerek. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulhadi Dakak’ın olaydan bir gün sonra kirli ellerin devreye girmesi ile beraber provakatörler aracılığıyla kendi isteğiyle darp edildiğini iddia etti. Olaydan bir gün sonra Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde 04 Mart 2019 (Bugün) tarihli rapor alındıktan sonra kirli eller ve provakatörler ile beraber ilçede etnik köken üzerinden oy devşirmeye ve nemalanmaya çalışanlar olduğunu söyleyen Aksak: “Olayla alakalı kamera kayıtları ve fotoğrafları kamuoyu ile paylaşmaya hazırız. Bu bağlamda halkı kin ve söylemler ile birbirine düşürmeye çalışan provakötörlerin, Yüce Türk Adaleti önünde hesap vermesi için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Dakak: Sabah uyandığımda gözüm morarmıştı

Olayı baştan sona yeniden anlatan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdülhadi Dakak şunları söyledi: Ak parti Şanlıurfa milletvekilimiz Halil Özşavlı seçim büromuzda ziyareti sırasında ikinci katta olan SKM başkanlığına çıktı. ardından bende milletvekiline eşlik etmek için yukarı çıkmak istedim. Merdivenin başında duran belediye başkan adayımızın öz yeğeni A.A. bana hakaret etti yukarı çıkamayacağımı söyledi. Bende SKM görevlimiz CEBRAİL AYDINI duruma el atması için aradım, belediye başkan adayını aşağı çağırmasını söyledim. Merdivenin başında duran yeğeni hakaret etti bana araya insanlar girdi o ara beni darp etti Araya giren partililerimizin aracılığıyla yukarı kadar çıkabildim.

"İkinci katta yeğeni olan Z.A. gözüme yumruk attı"
Bu hadisenin ardından adayı Abdullah Aksak duruma el attı müsait bir odaya geçtik. Ben olayı kapatma fitne çıkarmamak için sustum. Milletvekili Halil Özşavlı’nın olduğu odaya geçtik. Milletvekili sorun var mı dediğinde sorun yok dedim. Ardından ilçe başkanım Halid Şimşek ve adayımız ABDULLAH AKSAK oturup sorunu çözdük bana şiddet uygulayan Z.A.yı kendim barış yemeği teklifinde bulundum.

"Bu kadar çirkin bir olayı partimize zarar gelmesin diye sustum genci yemeğe götürdüm"

Sabah uyandığımda gözüm morarmıştı aileme belli ettirmeden evden çıktım. Akşamında moraran gözümü saklayamayacak dereceye geldim. Haliyle akrabalarım, dostlarım ve gençlik kolları teşkilatım bugün akşam bizim evde toplandılar. Gençleri şiddetten uzak tutmak için elimden geleni yaptım Bu işi hukuk yoluyla çözülmesini önerdim. Emniyet karakoluna gidip şikâyette bulunup darp raporu aldım Sırf insanlar birbirine girmesin diye bu şekilde davrandım.
Bana yapılanları hukuk yönünden çözeceğiz Bütün mesele bundan ibarettir.

Ben belediye başkan adayı Abdullah aksakın bu durumda olayı yalanlamasına çok üzüldüm Bu olay gerçekleşti ben kapatmak için o kadar çaba gösterirken olayı yalanlaması çok yazık Ben bu partinin neferiyim 7 yıldır hizmet ediyorum hizmet etmeyede devam edeceğim Adayımızın ve çevresinin 1 aydır beni içlerine kabul etmemesi hep şüpheyle bakması beni rahatsız etsede belli ettirmeden bana düşeni fazlasıyla yaptım.

Ak parti gençlik kolları olarak her zaman üstümüze düşeni yapacağız
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.