banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haberleri Urfa

AK Başkan Adayı Beyazgül Akçakalelilerle buluştu

Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ve partililerce karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül Akçakale’de esnaf ziyareti yaptı ve ardından ilçe seçim bürosunun açılışını yaptı.

BEYAZGÜL AKÇAKALE’DE ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, sekizinci ilçe olarak gittiği Akçakale’de esnaf ziyareti yaptı. Esnafların ve vatandaşların dilek ve önerilerini dinleyen Beyazgül’e Akçakaleliler sevgi gösterisinde bulundu.

Esnaf ziyareti sırasında kendisine bir ayakkabı satın alan Beyüzgül’ün esnafla girdiği pazarlık diyaloğu “Gönül Belediyeciliği” düsturunda görülmeye değerdi.

BEYAZGÜL AKÇAKALE’DE İLÇE SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Akçakale’de vatandaşlarla ve esnaflarla görüşen Büyükşehir Başkan Adayı Av. Beyazgül, partisinin ilçe seçim bürosunun açılışını yaptı.

Burada partilileri selamlayan ve onlara seslenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Akçakale’nin yiğit insanlarına güveniyoruz ve inanıyoruz. Onlar daima Reisin ve AK Parti’nin arkasında elif gibi dimdik durmuşlardır. Türkiye’de 97 oranında oy almış, hem ülkesini hem de memleketini çözmüş, reisin teşekkürüne mazhar olmuş bir ilçemizdeyiz. Bu seçimde de bu sonuç inşallah değişmeyecektir” dedi.

31 Mart seçimlerinin memleketin bekası için büyük önem arz eden bir seçim olduğuna dikkat çeken Av. Beyazgül, “Allah nasip ederse Büyükşehir’de bu kardeşiniz Akçakale’de AK Adayımız Mehmet Yalçınkaya başkan seçilecektir. Biz bu başarı için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Büyükşehir Küçükşehir ayrımı yapmadan Bir Akçakaleli olarak çalışacağız. Mehmet Yalçınkaya’nın sözü bizim sözümüz olacak. Projelerimiz sizlerin ihtiyaçlarıyla şekillenecektir” diye konuştu.

AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya ise ilçe seçim bürosu açılışında 30 yıldır Akçakale’ye hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirterek kendilerini yalnız bırakmayan hemşehrilerine, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindekilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından ilçe seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.