banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haberleri Urfa Haber ak parti Siverek

AK Aday Fakıbaba Halfeti’de


Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İlçelerde büyük bir ilgi ile karşılanan Fakıbaba’ya Halfeti ziyaretinde Halfeti ilçe teşkilatı eşlik etti.
Ahmet Eşref Fakıbaba Halfeti Yukarı Göklü kırsal mahallesini ziyaret etti. Fakıbaba, mahallede bulunan Pazar yerini ve iş yerlerini ziyaret etti. Pazar esnafı ile tek tek görüşen Fakıbaba seçmenlerden destek istedi. AK Parti’nin seçim beyannamesini vatandaşlara anlatan Fakıbaba, AK Parti iktidarı ile huzur, Barış ve ekonomik istikrarın yeniden sağlanacağını belirtti. Esnafla tek tek görüşen aday Fakıbaba daha sonra kendi adına açılan seçim bürosunu ziyaret etti.
Halfeti ziyareti ile ilgili açıklama yapan Fakıbaba “Halfeti Yukarı Göklü’deyiz. İlçe Başkanımız, Teşkilatımız ve çok değerli arkadaşlarımızla esnaf gezilerini yaptık ve hakikaten onlara yürekten teşekkür ediyorum. Halfeti Yukarı Göklü Allah’ın izni ile 1 Kasım’da, 7 Haziran’dan daha fazla oy alacağımıza ben inanıyorum. İnşallah hükümeti kurduğumuzda Halfetili hemşerilerimiz görecekler samimi bir şekilde AK Parti farkını çok iyi görecekler. İlk defa Allah bana Halfeti’de Birecik’te hizmet etmeyi nasip etti. İnşallah bende onlara layık olacağım ciddi bir şekilde onların emrinde olacağım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.