banner2

Sayın ERDOĞAN daha Cumhurbaşkanı seçilmeden önce seçilirsem, oturan cumhurbaşkanı olmayacağım demişti. Seçildikten sonra gerçekten oturmayan bir Cumhurbaşkanımız var. Bazıları bu tutumundan dolayı Sayın Cumhurbaşkanını eleştiriyorlar. Kim ne derse desin. Sayın ERDOĞAN halktan biri halka benzediği için halk kendisini çok seviyor. Bazıları kızacaklarına aynı yöntemle halkla beraber olsalar onlar için daha iyi olmaz mı? Pazar günü yapılan Şanlıurfa açılış programı çok canlı ve yerinde bir açılıştı. Tüm konuşmaları, haykırışları dostu kamçılar, düşmanı ürkütür. Doğma büyüme Kasımpaşalı oluşu, dik duruşu, yerinde yapılan çıkışları özellikle” one minute” çıkışı ile başta İsrail olmak üzere, yeryüzündeki İslam ve Türkiye düşmanlarını epey ürkmüştü. Cihan devleti lideri iken, o günden sonra Dünya lideri unvanını aldı.

Mısırdaki idam kararlarına bakışı: Seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursiyi sahiplenmesi dünya liderinin vasfıdır diye düşünüyorum. Onun gibi içten hiçbir liderden haykırış görmedim. Hele ikiyüzlü batılıların idam ve darbe karşıtı tutumlarını eleştirmesi ise tam bir cesaret örneğidir. Açılışlar rakamsal olarak yatırım gibi gösterilse de İlimiz sanayileşme bakımından istenilen payı alamamıştır. Bunun canlı örneğini Sayın Babacanın iki hafta önce ilimize yaptığı ziyaret nedeni ile STK ile yapılan kahvaltılı toplantıda İlimizin en büyük sorunu olan işsizlikle ilgili tek bir cümle etmemesi düşündürücüdür. İlimizin Nüfusu ikiye katlanmış her gün işsizlere yeni, yerli ve Suriyeli işsizler katılıyor ev kiraları çok uçuk, Bunun bir an önce çözülmesi lazım. Cumhuriyet tarihinde bir Cumhurbaşkanının bu kadar halka yakın olması, kalkınmayı dile getirmesi, çözüm önerileri sunması Milletini devletini sevenlerin işidir.

Sayın ERDOĞAN Milletin refahı için çalışırken, iç ve dış düşmanlar boş durmuyor. Sanki Cumhurbaşkanlığı makamı noter misali imza atma yeridir. Geçmiş ne kadar Cumhurbaşkanı varsa, sağ olanlar bir İlçede bile insan kalabalığını toplayamazlar Sayın ERDOĞAN’A Bu kadar teveccühün çok nedenleri vardır. Evvela Dindar bir kişilik oluşundan hiç kimsenin kuşkusu yoktur. Halk Dindar yöneticiyi bağrına basar Geçmişte Rahmetli Özal ve rahmetli ERBAKAN cenaze törenlerinde, vefat eden dindarlara karşı, bu milletin ne kadar kadirşinas olduğunu her kes gördü. Sayın ERDOĞAN’IN ikinci özelliği liderlik vasfı, konuşma kabiliyeti tartışmasızdır. Üçüncü özelliği tüm zulümlere, haksızlıklara karşı ayırım yapmadan karşı çıkması dik durmasıdır. Dördüncü vasfı halka benzemesi, halktan biri olmasıdır.

Başka bir özelliği ise gizli ajandasının olmayışı, geçmiş köklerine taviz vermeden bağlı bulunmasıdır. Ben böyle okuyorum. İnsan olarak her kesin eksikliği, kusuru olabilir. Gelmiş, geçmişlerin en iyisini görüyorum Sayın ERDOĞAN’A benim bu sevgim parti gözü ile değildir. İnancımın gereğidir. Törene bizzat katıldım. Uzun zamandan beri görmediğim, görüşemediğim tüm arkadaşlarım, dostlarım kısaca bütün dava arkadaşlarım oradaydılar. Allah hepsinden razı olsun. Katılım beklenenden fazla oldu, sanırım yüz bine yaklaşmıştı. Yaptıkları hizmetleri ve yapılan yatırımları sayacak değilim. Çünkü özet olarak usta orada kendisi anlattı. Bin yedi yüz yatak ve 60 ameliyathane kapasiteli şehir hastanesinin de temelini attı. Geç olsa da İlimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun.

Her fırsatta dile getirdiği, bu can bu bedende oldukça, teröristlere, paralelcilere, bölücülere, yosunlu kafalılara ve gezicilere fırsat ve prim vermeyeceklerini tekrarlayan, liderlerin lideri, bu muhteşem toplantı ile de bazı parti ve uzantılarına korku salmıştır. Barajda ki suyun çoğunu usta çekti, barajı aşmak isteyenlere, barajı aşmak için, gölde yeterli su kalmadığından dolayı, barajı aşmaları ise çok zorlaştı sanırım. Ak parti dışında kalan partiler, çok tutarsız davrandıkları, bol keseden dağıttıkları için halktan yeteri kadar destek ve itibar görmüyorlar. Allah bu milletin başından, musluklardan kan akıtanları değil, berrak temiz su akıtanları eksik etmesin.  Ama ustanın gözetiminde olan AK  parti icraatları ile konuşuyor. Onlar konuşur, usta susturur. Tüm Ak Parti kadrolarına çağrım, ustanın gölgesi ile mevki makam kapanların en az usta kadar samimi olup, zaman geçirmeden işlerini kişileri kayırmadan yapmalarıdır. Ustanın gölgesi uzun solukludur emanete ihanet edilmemelidir. Sahibine göre kişnemek her kesin sadakatliğidir. 7 Haziran sonrası İlimize sadece tüketim yatırımları değil, hem üretim hem istihdam yatırımlarını görmek dileklerimle...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.