Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_0am211kqqbbedo5ndubo9cgsf7, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Mehmet CENGİZ - SAVAŞ BARIŞ
banner2


Savaşı Allah kimseye göstermesin. Savaş yıkımdır, göz yaşıdır, ölümdür, iştigaldir, Asrımızda yapılan savaşlar Hukuksuzdur. Güçlüden yanadır. Politiktir. Hele teknoloji yi ellerinde bulunduran, kapitalizmin baronları için zayıf devletler kafeste kekliktir.

Savaşın karşıtı barıştır. Dünyada Adil adalet, Adil yönetme anlayışı olmadığı için barışta zorlaşmıştır. müslümanların ellerinde öyle cevher var ki tüm insanlığı kurtaracak adalet anlayışı, adil paylaşım hakkı ne yazık ki, Müslümanlarca saf dışı bırakılmıştır (Yönetim bazında) Adaletsizlerden adalet dileniyoruz.

Batının, Batılın adalet anlayışı ortada, Rusya Ukranyaya girince hepsi bir oldular, adaletten, toprak bütünlüğünden, uluslararası hukuktan, insan halklarından top yekûn bahsediyorlar. Şiddetli kınamaları arzı endam ediyor. Irakı, Suriyeyi, libyayı,Yemeni, Filistini işgalde, zulümde ne hale getirdikleri ayan beyan ortada iken, Şim  di kalkmışlar hak hukuktan bahsediyorlar. Çifte standart oynuyorlar.

Kan akmasın diye, saldırgana yaptırım kararları alıyorlar kim için kendileri için. müslümanlara gelince kartallar gibi leşe üşüşüyorlar.

İslam ülkeleride adalette, ekonomide, egitimde, yaşam tarzında bu nesli tükenmiş medeni yetsizlere özenmeye, ittifak kurmaya can atıyorlar. Var olan güçlerini bunlara heba ediyorlar.

Şubat ayı şehitler ayıdır. Tüm şehitlerimize rahmet olsun. Tüm şehitlerin mücadelesi insanlığı siyonizmin kıskacından kurtarmak, insanca yaşamak, Adaleti tesis içindir.
Islam ülkelerinde siysal islamıda bitirdiler. müslümanların elleri ve Yönetimleriyle, Siyasal islamın kahramanı rahmetli Erbakan'dı onun ilkeleri dustur edinseydi mazlumlar bir nebze kurtulurdu ancak ektiği tohumlar filiz vermiştir. kök salmıştır. Kuşatıcılığı dünyayı sarmıştır. Ona İhanet edenler gömlek çıkarsada...

israil, batı ve batılla normallaşmalar müttefiklikler yapılsa izzet sayılsada, aslı ise zillettir kahramanların kemiklerini sızlatmadır.Yırtık, kırık şemsiye ile yağmur, dolu, fırtınalardan korunmaz. Kurtuluşun reçetesi aslına dönmektir. Dini beşeri sistemlere uyarmak değil, iflas etmiş sistemleri dinin ilkeleri ile yoğurmaktır. Dünyada barışı sağlamaktır.Yıkmak kolay yapmak ise zordur. Bariyerleri vardır. Hak dava, insanlığın kurtuluşu için bedel öde yenlere selam olsun...Vesselam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.