banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Viranşehirli Sporculardan büyük başarı: Avrupa 3.’sü Oldular


Viranşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Viranşehir Gençliği Kültürü ve Spor Kulübü Kick boks takımı başarıya doymuyor.
Kuruluş amacı sokakta her türlü tehlike açık olan gençleri uyuşturucudan, terörden uzak tutup spora kanalize etmek için kurulan kulübümüz daha sonra ilçemizde ki tüm gençleri kapsayacak şekilde çalışmalarına devam etmiştir. Geçen yıl itibari ile kulüpleşmiş gençlere lisans çıkartılmış ve gerek ulusal gerekse uluslararası müsabakalara katılacak düzeye getirilmiştir.
En son Antalya’ da yapılan 4. Uluslararası Avrupa Türkiye Açık KİCK Boks Avrupa Kupasına 7 Sporcu ile katıldı. Katılan sporculardan 3 sporcu 3 tane Avrupa üçüncülüğünü kazandı.
Viranşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Halil İMAMOĞLU yaptığı açıklamada “ Sporcularımızın elde ettiği başarının bizi fazlası ile memnun ettiğini belirtmiştir. Göreve geldiğimiz günden beri sporun her alanında çalışmalar yapmaktayız. Kick Boks takımına bundan sonra da desteklerimiz artarak devam edecektir. Bu konuda bize her zaman destek olan Sn. Kaymakamımız Ömer DERECİ beye ve Antrenörlerimize ve Sporcularımızı tebrik eder bundan sonraki spor yaşantılarında başarılarının devamını dilerim “ dedi.
Viranşehir Kaymakamı Sn.Ömer DERECİ’ de yaptığı açıklamada ilçemizde spora ve sporculara her zaman destek olacaklarını spor branşlarını çeşitlendireceklerini ve bu konu da çalışmalarının devam ettiğini özelikle Kick Boks takımının almış olduğu bu başarı bizi gururlandırmıştır dedi. Başta Antrenörlerimiz ve sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim dedi.
    
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.