banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Urfaspor'un Başına Atanan Kayyım İlk Toplantısını Yaptı

Atandıktan sonra Şanlıurfaspor tesislerinde ilk toplantısnı yapmak üzere bir araya gelen yeni yönetim 6 kişiden oluşuyor.

Basın toplantısını da düzenenleyen yeni yönetim ilk toplantısını yaparak göreve başladı.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Şanlıurfa Eğitim ve Spor Vakfı başkanı olarak bu göreve geldik arkadaşlarini açıklayan Hüseyin Leblebicioğlu,  Urfaspor Hayırlı olsun diyorum dedi.

Şanlıurfaspor Eski yöneticisi Şanlıurfalı işadamı Reşit Karakaş ise kayyum heteti olarak atandıkılarını belirterek hayırlı olmasını diledi.

Daha önce Şanlıurfaspor’da başkan vekilliği yapan Mahmut Mankal ise açıklamasında şunları söyledi: “Takımımızın kurtulması için daha önceki yönetici arkadaşlarımız da görüşüp bunu bir an önce çözüm takımımızı güzel bir yere getirmek için çabayı sarf edeceklerini belirtti.

“45 GÜNDE SORUNLAR ÇÖZÜLMESZE URFASPOR KAPANABİLİR”

Şanlıurfa Kent Konseyi Gençlik ve Spor komisyon başkanlığını yapan ve valilik tarafından kayyım olarak atanan Murat Basyan ise açıklamasında şunları belirtti: “Biz de inşallah huzur süreçte bu sıkıntılı süreçte İnşallah şanlıurfasporlu menfaatleri doğrultusunda valiliğimizi emrettiği bir şekilde Biz de kendi memleketimizin sporun daha gelişmesi için gerçek manada bu değerli heyetle birlikte radikal kararlar alıp Şanlıurfaspormuzu başta bu durumdan gerçekten zor süreçte kurtarmaktır.  Ondan sonraki süreçte tabii ki 45 günlük süre zarfında en kötü sonuç itibarıyla sorunlar çözülmediği takdirde Urfasporumuz kapanacaktır. Urfaspor’u Kurtarmak ve sahiplenmek gerekir diye konuştu.

5 OCAKTA KONGREYE GİDİLECEK

 Şanlıurfasporun eski futbolcususu spor adamı Nihat Çakır ise Urfaspor'un içinde bulunduğu duruma dikkat çekere: “2  milyonluk şehrimizin Türkiye'de gündem oluşturması ekonomik şartlardan dolayı iyi yönetilenmemesinden dolayı Tabiri caizse yerlerde sürünmesi ve sürecin sonunda mevcut yönetimin istifa etmesi sonrasında Valiliği tarafından dün bu değerli kıymetli Arkadaşlarımla birlikte bu kayın heyeti olarak atandık. urfaspor'a ne yapabiliriz, nasıl bir yol haritası izleyebiliriz onunla ilgili problem toplantımızı yaptık. yol haritamızı belirledik. Bugün itibarıyla Ocak'ta Şanlıurfaspor'un ekseriye sağlanırsa 5 Ocak sağlanmazsa 12 Ocak'ta Urfa sporumuza kongre olağanüstü kongre kararı aldık.  bu arada ki 22 günlük süreçte yapabileceklerimiz Mülki amirlerimizi şehrin dinamiklerinin STK larımızı spor kamuoyunu Urfaspor yaşatma adına pozitif yönde teşvik edebiliriz. Arkadaşlarımla birlikte o yol haritasını hazırladık. Kongrede İbra edilen totalde 55 trilyon olan borcun lokomotif  35 trilyonu Urfa'da yaşayan Saygın iş adamlarımıza olan borçtur. urfaspor'dan alacaklı oldukları 35 milyon Türk lirasını Eğer Urfaspor yaşamasını istiyorlarsa, Bu kulübün kapanmasını istemiyorlarsa kulübüne hibe etmelerini istiyoruz. Sayın valimiz sayın büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızdan da bir şeyler yapmasını bekliyoruz” dedi.

Kayyım olarak atanan yeni yönetimde Mahmut Mankal, Reşit Karakaş, Hüseyin Leblebicioğlu, Murat Basyan, Nihat Çakır ve Ali Kartal bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasadam 4 yıl önce

Mr.Zotto'nun bilgi ve birikimden, tecrübelerinden yararlanılmalidir...