banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Urfa’daki Tapu Sorunu İçin Bakanlık Devreye Girdi


Şanlıurfa’da özellikle gecekondu bölgesinde kangren haline gelen tapu sorunu için nihayet adım atılıyor. Bu kapsamda Çarşamba günü Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 3 uzman geliyor.
Özellikle Eyyübiye bölgesinde tam bir çıkmaz haline gelen tapu sorunu için bakanlığın devreye girdiğini açıklayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkanlıkta 100. Günü adlı programında müjdeyi verdi.
 TAPU SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Düzenlediği basın toplantısında konuşan Başkan Beyazgül, Eyyübiye'deki tapu sorunu ile ilgili çalışmalar var. Bu bizim için çok önemli. Şanlıurfa'nın modern bir kent olabilmesi için bu tapu sorununu çözmemiz gerekiyor diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bunun için Çarşamba günü Çevre Ve Şehircilikten alanında uzman 3 uzman şehrimize geliyor. Bu arkadaşlarımızın Eyyübiye ve Haliliye'de çalışmalar yapacaklar. Eğer kanun değişikliği yapılacaksa, kanun değişikliği, eğer mevcut mevzuatla gidilecekse bu mevzuata ilişkin alt yapı çalışmalarını yapacağız. Eyyübiye, Haliliye ve diğer ilçelerimizdeki tapu sorununa ilişkin çalışmalarımızı hızlandıracağız. İnşallah kentsel dönüşümün başlangıcı bu olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.