banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Urfa'da Katil olay Mahaline gelir sözü gerçek oldu!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşanan hırsızlık ve bıçaklama olayının ardından olaya karışan şahsın olay mahalline gelerek geride bıraktığı delilleri yok etmeye çalışması "Katil olay mahalline gelir" sözünü akıllara getirdi.
Olay, Viranşehir ilçesi Çiftçiler Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, A.Y isimli Suriye uyruklu şahıs hırsızlık amacıyla bir eve girerek uyuduğu sırada H.Ç. (48) isimli kadını yaraladı.
Yaralı kadın jandarmaya olayla ilgili yaptığı açıklamada bilinci açıkken kendisinde bulunan kasanın anahtarını bir şahsın almaya çalıştığını karanlıkta göremediğini beyan etmiş, akabinde bilinci kapanmıştır.
Jandarma, söz konusu olayı yakın çevredeki kişilerin işleyeceği düşünülerek araştırmayı daraltılmış eve sürekli girip çıkan kişiler çevreden sorulmaya başlanılmıştır. Eve Suriye uyruklu şahısların çobanlık yaptığı ve sürekli girip çıktığı bilgisi edinilmiş ayrıca çevre kameraların incelenmesi sonucu ikamete A.Y isimli Suriye uyruklu şüphelinin girdiği ve olay sonrası kaçtığı, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar ikamete gelerek arkada bıraktığı delilleri saklamaya çalıştığı görülmüştür. Şüpheli evinde olduğu sırada yakalanmış ayrıca şüphelinin annesinin evin içine sürekli girip çıktığı, olay Mağduru H.Ç isimli kadın ile evde bulunan 100 yaşındaki yatalak kadının bakım ve ihtiyaçlarını karşıladığı, kasanın yerini de bildiği mağdurun aile fertlerince beyan edilmiştir. Olaya karışan ve azmettirici olduğu değerlendirilen N.U. (38) isimli diğer şüpheli de ikametinde yakalanmış olup şahısların ikametinde yapılan arama da 1 adet olayda kullanıldığı değerlendirilen bıçak ile yatalak kadına ait olduğu tespit edilen hırsızlık malı altın yüzük ele geçirilmiş iki şüpheli de gözaltına alınmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.