banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Urfa'da İŞKUR'un 150 kişilik ilkokul mezunu kontenjana 1688 başvurdu


Şanlıurfa'nın merkez ilçelerinden olan Eyyübiye ilçesinde En Az İlkokul Mezunu olan 150 Kişilik İş İçin 1688 Kişi Başvuru Yaptı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde İŞKUR üzerinden Toplum yararına program kapsamında 6 ay süreyle kamu kurum ve belediyede çalıştırılmak üzere açılan 150 kişilik işçi kontenjanına, 1688 kişi başvuru yaptı.

İŞKUR tarafından açılan geçici iş için yoğun başvuru olunca devreye noter girdi. noter huzurundaki Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda kura çekimi yapıldı. Kurada ismi çıkan 150 kişi geçici işe yerleşme sevincini yaşarken, ismi çıkmayanlar ise alım sayısının düşük olduğundan yakındılar. Kurada 150'si asil, 150'si de yedek olmak üzere toplamda 300 işçinin ismi belirlendi.

Kura çekiminde ismi çıkmayan vatandaşlar ise yetkililere tepki gösterdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FEVZİ AYDOGDU 5 yıl önce

ben işsizim işkura kayit oldum . 05445592972

Avatar
Ali inal 4 yıl önce

İşzim iş arıyorum

Avatar
Ali inal 4 yıl önce

İşzim iş arıyorum