banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Urfa'da Her Önüne Gelen Dedikodu Yayıyor! Suç Duyurusu Yapıldı

Şanlıurfa'da her önüne gelenlen kişilerin resmi makamlardan teyidi yapılmayan yalan yanlış bilgileri yaymaları halkta paniğe neden oluyor. Halkın panik olmasını firsat bilerek yalan yanlış götünrüleri, Mehmet Akif İNAN Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Haliliye Ek Binanda çekilmiş gibi sosyal medya üserinden paylaşıma sokan hesaplarla ilgili cumhuriyet başsavcılığına suç duyurunda bulunan Sağlık İl müdürlüğü, Ayrıca hastanenin gerçek görünntülerini de kamuoyu ile paylaştı.


Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Şanlıurfa Sağlık il müdürlüğünde

"Bazı sosyal medya hesaplarında Şanlıurfa Mehmet Akif İNAN Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Haliliye Ek Bina acilinde çekilen video görüntüsü gibi paylaşımlar yapılmaktadır. İlimizdeki hastanelerle ilgisi olmayıp videonun başka illere ait olduğu düşünülmektedir. Konu ile ilgili kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulup yasal işlemler başlatılmıştır. " denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.