banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Urfa'da 100 yıllık mesaj; O mekanlara bayrak asıldı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde kutlanan Urfa’nın düşman İşgalinin 100. Yıl etkinlikleri başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programlar kapsamında Başkan Beyazgül’ün ilk durağı, Urfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun önemli simgelerinden olan ve düşman kuvvetlerinin karargah olarak kullandığı alanlara Türk bayrağı astı.

İlk olarak kurşun izlerinin ilk günkü gibi yaşatıldığı ve düşman kuvvetlerinin bir süre karargâh olarak kullandığı Kurtuluş Müzesi olarak bilinen Mahmut Nedim Konağı’nı ziyaret eden Başkan Beyazgül, ay yıldızlı Türk bayrağını dalgalandırdı.

Ardından Başkan Beyazgül, Düşman Kuvvetlerinin karargâh olarak kullanmak isteyip de zapt edemediği Mahmutoğlu Kulesi ile Düşman Kuvvetlerinin bir süre karargâh olarak kullandığı Millet Hastanesinde ay yıldızlı Türk bayrağını dalgalandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.