Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_fklijjuegn0dmqrb69s0rejnt3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Tam kapanmada camilere gidilebilecek mi? haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Tam kapanmada camilere gidilebilecek mi?


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tam kapanma sürecinde en çok merak edilen konulardan olan "Camiye gidilebilecek mi?" sorusuna yanıt verdi. Soylu, ''Vatandaşlar mahalledeki camilere giderek namaz kılabilecek'' ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Kabine toplantısının ardından 29 Nisan Perşembe günü saat 19:00'dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00'e kadar tam kapanma uygulanacağını açıkladı.

Bakanlıkta düzenlenen video konferans toplantısında, 81 ilin vali, il jandarma komutanı, il emniyet müdürü ve sahil güvenlik komutanıyla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,tam kapanma tedbirleri değerlendirdi.

"MAHALLEDEKİ CAMİDE NAMAZ SERBEST"
Soylu, vatandaşların mahalledeki camilere giderek namaz kılabileceğini söyledi. (RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.