banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne Mehmet Emin Özçınar atandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine 31 Mart seçimlerinden sonra başkan olarak seçilen Zeynel Abidin Beyazgül yeni atamalarla ekibini kurmaya başladı.
Şuski genel müdürü Mehmet Hamdi Us görevden alınarak, onun yerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Emin Özçınar atandı.

Konuyla ilgili ŞUSKİ'den yapılan açıklamada şöyle denildi: "Genel Müdürlüğümüzde gerçekleştirilen devir teslim töreni, Genel Sekreterimiz Abdulkadir Acar'ın katılımlarıyla gerçekleşti. ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Emin Özçınar görevine başladı. Başarılar diliyoruz"

Görev devir teslim törenine katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şuski Genel Müdürlüğünde
Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül adına kardeşlerim Mehmet Hamdi Us ve Mehmet Emin Özçınar arasında görev devir teslimini gerçekleştirdik. Rabbim hayra vesile etsin" dedi.

Mehmet Emin Özçınar kimdir?

İnşaat Bölümü öğretmeni başarılı bürokrat Mehmet Emin Özçınar 4 yıl Şanlıurfa Valiliğinde danışman olarak görev yaptı. Valilikteki başarılı görevinin ardından 2014 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç'le birlikte Büyükşehir'e geçen Özçınar, Burada da 5 yıl boyunca genel sekreter yardımcısı olarak görev yaptı. Mehmet Emin Özçınar bugünden itibaren ŞUSKİ Genel Müdürü olarak kamu hizmetlerine devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
s.kemal 5 yıl önce

Başarılar emin hocam bu kadar hayır duası alırsan daha dur bakalım nice kutsal görevler ve mertebeler göreceksin. Emin ol ki diyeceğim ki zaten Emin' sin urfaya senin gibi dürüst, ilkeli, çalışkan ve en önemlisi insana insan olduğu için değer veren o, bu, şu ayrımı yapmayan mazlumu yetimi ve fakiri hiç bir zaman unutmayan kamera arkasında ilgilenen tanıdığım en baba insanlardan birisin sevenlerin hep seninle sğlıcakla kal

Avatar
Vahit 5 yıl önce

Daha iyi yerlere layiksiniz.büyüksehir belediye baskani olarak görmek isteriz seni.türkiyemiz sen gibi dürüst namuslu ve caliskan insanlari hak ediyor.dualarimiz seninle.

Avatar
KARACIK 5 yıl önce

Kardeşimi tebrik ediyorum yolun açık olsun

Avatar
Rabia Akpınar 5 yıl önce

Dogukent parkın da tonlarca akan suyun vebalini kim kaldıracak bilemiyorum her birkaç gün de bir su patlıyor.tonlarca akan su dan sonra bir yama yap geç. Iki gündür sonra bir kaç metre ilerde bir patlak daha ..... bir yama bir yama daha bu çözüm mü acaba