banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Sulama kanalı bir genci daha yuttu

Şanlıurfa’da bir boğulma vakası daha. Haliliye ilçesinde dengesini kaybederek sulama kanalına düşen İsmail Demir (16) hayatını kaybettiği bildirildi.

Boğulma olayı Haliliye ilçesi Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet sosyal tesisleri yanındaki kanalda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sulama kanalı çevresinde yürüyen henüz İsmail Demir (16), dengesini kaybederek sulama kanalına düştü. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri,itfaiye ve su altı polisleri yönlendirildi.Akıntıya kapılan ve gözden kaybolan İsmail Demir’i bulmak için su altı polisleri ve itfaiye ekipleri çalışma başlattı.(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Isimsiz 2 yıl önce

Olen ismail demirin kanala dustugu gun belediye havuzuna alinmayaip serin lemek icn atlamis atlamis bulunuyo kanala belediye havuzlari ismail demir iceriye alsaydi b3lki boyle tatsilik yasanmicakti