banner2
Öne Çıkanlar Şırnak Akçakale Urfa Fevzi Demirkol ilçe

Siverek’te Tefeci Operasyonu: 12 Gözaltı

Şanlıurfa’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, tefecilere operasyon düzenledi. Polis, 12 şüpheliyi gözaltına aldı.

Emniyetten yapılan açıklamada,”İl Emniyet Müdürlüğümüz Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri tarafından POS Tefeciliği suçu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Siverek İlçesinde kuyumculuk adı altında faaliyet gösteren şahıslara yönelik yapılan operasyonda; 12 şüpheli şahıs yakalanmış, yakalanan şüpheliler yapılan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır. İkamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda suçta kullanılan çok sayıda hard disk, POS cihazı, kredi kartı, banka kartı, defter ve slip ele geçirilmiştir. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü olarak yapılan operasyonlar sonucu, birçok suç yapılanması çökertilmiş, suç ve suçluyla etkin mücadelemize kararlılıkla devam edilmektedir.” denildi.

Anahtar Kelimeler:
Siverek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.