banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Siverek’te Operasyon: 1 Şahısta 3 Uzun Namlulu Silah Yakalandı


Şanlurfa’nın Siverek İlçesinde Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda E.Ö. isimli şahsın evinde (3) adet uzun namlulu tüfek yakalandı. Gözaltına alınan E.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan Jandarma Basın Duyurusunda şu şekilde:

1.     Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 03 Ekim 2019 tarihinde, Adli Makamlardan alınan arama kararına istinaden Siverek ilçesi, Y. mahallesinde E.Ö. isimli şahsın ev ve eklentileri ile aracında yapılan arama sonucunda, gizlenmiş vaziyette (1) adet 7.62 mm. çapında AK47 kaleşnikof piyade tüfeği ile (2) adet 5.56 mm. çapında M16 COLT marka piyade tüfeği olmak üzere toplam (3) adet uzun namlulu piyade tüfeği ele geçirilmiştir. 


2.     Bahse konu Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı suçundan E.Ö. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıs işlemlerin tamamlanmasını müteakip 04 Ekim 2019 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. 

 
3.     Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı ile her türlü Kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Urfa'da gecici süre kalıp kurtulacak adam 5 yıl önce

Keşke Jandarma şehir merkezinden de sorumlu olsaydı. Çocuklarımız okul servislerinde ayakta yolculuk yapıyor. Emniyetin umurunda değil. Ankara'da bir koltukta kemer yok veya bozuk diye binlerce lira ceza kesilirken, bizde servislerde 5 hatta 10 çocuk bazen ayakta yolculuk yapıyor.

Avatar
Hasurfalı 5 yıl önce

Sayın geçici kalacak adam biz Urfalıyız evet benim çocuklarımda ayakta yolculuk yapıyor. Servi,s şöforunu arayınca kime şikayet edersen et dedi. 155, ilçe milli eğitimmüd ve okul müdürüne başvurdum ilgilenmediler. Mecburen ayakta gönderiyorum. bir fren yapsa kafasını biryere çarpıp felç olsa Allah korusun o zaman trafik polisi ceza keser galiba... Ben çareyi özel okula göndermede buldum. Devlet okulundaki çocuğun değeri yok malesef burda.

Avatar
Hüsrev 5 yıl önce

Karaköprü Mustafa Direkli ortaokuluna okul giriş veya cıkış saatinde gidin ve her minibüste nasil 8-10 çocuk ayakta kalıyo bakın. İstanbul da olsa minibüse ceza kesmek değil, firmanın ruhsatıni askıya alırlar. Urfa'lının çocuğunun da büyüğünün de değeri yok. Hayvan taşır gibi çocuk taşıyorlar kimsenin umuru değil.

Avatar
Bir babanın kızına cevabı 5 yıl önce

Geçen gün ortaokula giden kızım sordu bana. '' Baba geçen sene Ankara'da iken serviste hiç ayakta kalmıyordum, burada niye hergün ayakta yolculuk yapıyorum. Geçen servis abi fren yaptı arkadaşın kolu kanadı'' Ben de cevaben dedim ki müdür, polis dahil herkesle konuştum ama burası Urfa çocuktan çok bir şey yok. Çocuğun değeri sadece başına birşey gelince oluyor. İdare et seneye tayin isteyeceğim zaten.

Avatar
keldan 5 yıl önce

Benim çocuğumda ayakta yolculuk yapıyordu. Araç fren yapınca düşüp kolu kırıldı alçıya alındı ama iyileşti. artık ayakta daha dikkatli yolculuk yapıyor.

Avatar
Hasan 5 yıl önce

Ben büyüyünce trafik polisi olup, görevimi yapıp ayakta ögrenci yasoyan servislere engel olcam. Bekleyin beni 5.sinifim

Avatar
Al Capone Nejat 5 yıl önce

Sorun nedir kardaş?

Avatar
Asagidaki takimi olusturursak bu sorunu çozerler 5 yıl önce

Super American Ninja, Last Samurai, Mr. Miyagi, Jackie Chan, Chuck Norris, Van Damme, Rocky and Rambo, The A team BiE and face, Eaton Hunt, Hulk, Deadpool, Logan X man, Malkocoglu, tarkan, karaoglan, battalgazo ve oglu seyit battal, batman/robin, Superman/Suoergirl, temel reis, tazmania canavari, roddy road runner, speedy gonzales, atom karinca, fare jerry, donald duck, richy rich,