banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Siverek'te feci kaza: 1 ölü,1 ağır yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü,bir kişi ise ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Siverek-Karacadağ karayolunun 9'uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Av. Şeyhmus İnal yönetimindeki 34 JF 0516 plakalı otomobil ile İsmail S. idaresindeki 33 CDE 10 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada her iki araç sürücüsü ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Avukat Şeyhmus İnal doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ağır yaralı İsmail S. ise Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.( RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.