banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Siverek'te Feci Kaza: 1'i ağır 13 yaralı

Kaza akşam saatlerinde Siverek-Çermik karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Bahri Akçiçek yönetimindeki 63 ABB 623 plakalı minibüs, henüz öğrenilemeyen nedenle karşı yönden gelen Serzat Aloğlu'nun kullandığı 34 SG 4676 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Edinilen bilgilere göre, Serzat A.'nın (26) kullandığı 34 SG 4676 plakalı otomobil ile Bahri A. (43) kullandığı 63 ABB 623 plakalı minibüs ile çarpıştı.Kazada; Serzat A., Bahri A., Muhammed Miras A., Hasan A., Yıldız A., Saadet A., Ramazan A., Muhammed Sefa A., Ayten A., Gülşen A., Kudret A., Şahristan A., Şahide B. yaralandı.
Kazayı görenlerin haber vermesiyle bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan bir yaralı ise Şanlıurfa'ya sevk edildiği öğrenildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.