banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa'daki Kundaklama olayı ile ilgili 1 kişi tutuklandı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi Muradiye Mahallesi'nde  18 Eylül tarihinde park halindeki iki aracın yanıcı madde dökülerek yakılması olayı ile ilgili yürütülen soruşturmada, bir şüpheli tutuklandı.

Emniyetten yapılan açıklamada,'Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütlerinin faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesi amacıyla İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak yapılan çalışmalar kapsamında;
18.09.2021 günü ilimiz Eyyübiye ilçesinde (2) iki aracın kundaklanması olayı ile ilgili olarak PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü adına bahse konu eylemi yaptığı yönünde hakkında bilgiler bulunan, ifadesinde terör örgütünden almış olduğu talimat ile eylemi gerçekleştirdiğini kabul eden (1) şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup sevk edildiği adli mercilerce *tutuklanmıştır. * Basına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''Denildi.(RHA Ajans) 

Anahtar Kelimeler:
Muradiye Mahallesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.