banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Şanlıurfa'da torbacılara operasyon: 40 gözaltı

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde torbacılara yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 40 şüpheli gözaltına alındı. Şanlıurfa'da "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen "Kökünü kurutma-2" uyuşturucu operasyonunda 40 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik kent genelindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, bazı evlere "koçbaşı" kullanarak giren ekipler, uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 40 şüpheliyi gözaltına aldı.Adreslerde, dedektör köpek yardımıyla yapılan aramalarda, 653,54 gram esrar,  9,4 gram eroin, 99,05 gram skunk,93 uyuşturucu hap, 125,98 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi gibi malzemeler ele geçirildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.