banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Şanlıurfa AK Parti’den Yeni Tanıtım Filmi: Emanet

Emanet,Gün Bugündür” adlı klip, Twitter’dan da #GünBugündür hashtag’iyle yayınlanmasıyla birlikte, özellikle sosyal medyada büyük beğeni toplarken binlerce kullanıcı tarafından da paylaşıldı.

AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı reklam filmi ‘’Emanet, gün bugündür’’ vurgusuyla yayınlandı.Reklamda ‘’Emanet’’ isimli kitap, yaşlı, genç, çocuk ve kadın vatandaşlar tarafından elden ele dolaştırılarak Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e ulaştırıldı.

Reklam filminde yer alan Beyazgül ‘’Tarımın gelişimi, kalkınma ve iş imkanlarının sağlanması, turizmin canlanması, sosyal yaşamın iyileşmesi, kısaca tüm sorunlarının çözümü yeni ve modern bir Şanlıurfa, mutlu bir gelecek için emanetiniz emanetimdir’’ ifadelerini kullandı.

İşte o klip

Anahtar Kelimeler:
EmanetGün Bugündür
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.