Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_b2i0anfcct9su4a24q5u27acq1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Mustafa Bulut: Afrika Osmanlı Torunlarını Bekliyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Mustafa Bulut: Afrika Osmanlı Torunlarını Bekliyor

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Şubesi ev sahipliğimde düzenlenen Ramazan Etkinliği, medrese öğrencisi Muhammed Korkmaz’ın Kuran Tilaveti ile başladı. 


Daha sonra sanatçı Hamza Uytun’un okuduğu ilahilerle devam eden programın açılışında Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Vedat Savaş, derneğin faaliyetlerini anlatan bir konuşma yaptı. Başkan Savaş, dernek olarak kardeş kıstası çerçevesinde çalıştıklarını belirterek Ramazan programları çerçevesinde imkan sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.


Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Bulut ise, "Yardım ve Kardeşlik" başlıklı konuşmasında Afrika bölgesi ve Yemen’e yaptıkları yardım sırasında yaşadıklarını çadırı dolduran STK başkanları ve halkla paylaştı. 


Avrupa’dan bölgeye giden birçok İnsani yardım kuruluşu ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri ile bölgede faaliyet yürütürken, kendileri bu kaygılardan uzak halkla kucaklaştıklarını anlattı. Özellikle halkın kendilerini Osmanlı torunları olarak bağrına bastıklarını ve yaşadıkları anıları anekdot olarak aktardı.


Başkan Bulut: "Biz istesek de istemesek de Osmanlı İmparatorluğun varisleriyiz. Bizi başta Afrika olmak üzere mazlum coğrafya maddi manevi yardım için bekliyor" dedi.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Warning: Unknown: open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_b2i0anfcct9su4a24q5u27acq1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/lsphp/session/lsphp70) in Unknown on line 0