banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

Mültecilerin Hayat Hikayesini Anlatın Filmin Gelirini Urfa’daki 2 Okula Bağışladı


Birçok film ve dizinin yönetmenliğini yapan Andaç Haznedaroğlu, Mültecilerin hayat hikayelerini anlatan son filmi olan Misafir filminin tüm gelirlerini Şanlıurfa da iki okulun tadilatı için bağışladı.
Şanlıurfa Haliliye İlçesinde bulunan Hattat Behçet Arabi İmam hatip Ortaokulunun koordinatörlüğünü yaptığı ve 5 farklı AB ülkesi Yunanistan Romanya Polonya Bulgaristan ve İtalya’nın ortakların olduğu “Eğitim Mültecilerinde Hakkı ve Biraz Empati  isimli Erasmus + projesi” kapsamında Şanlıurfa’ya gelen Andaç Haznedaroğlu, Mültecilerin hayat hikayelerini anlatan son filmi olan Misafir filminin tüm gelirlerini Şanlıurfa da iki okulun tadilatı için bağışladığını açıkladı. 
Aynı zamanda İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde “Directing For Talent” dersleri de veren Andaç Haznedaroğlu, Şanlıurfa’ya yaptığı ziyaret sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdürrahim Bircan ile görüşerek misafir filmin gelirlerini okul tadilatı için bağışladığını açıkladı. Yapılan bu bağış nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Andaç Haznedaroğlu’na Rahmet ve Bereket ayında yapılan bu cömert yardım için teşekkür etti
Hattat Behçet Arabi İmam hatip Ortaokulu öğretmen ve  “Eğitim Mültecilerinde Hakkı ve Biraz Empati  isimli Erasmus + projesi” Koordinatörü Bilal Altun, hazırladıkları projenin toplumsal duyarlılığı ve mülteciler ile ilgili farkındalığı artırdığını dile getirdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.