banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Belediye Harran Üniversitesi Y

Milli Servet Çöp Gidiyor! Üniversite Hocası Çağrı Yaptı

Sadece Şanlıurfa'da günlük 7-8 ton meyve sebze çürüyerek çöpe giderken, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Prof. Dr. Ali Volkan Bilgili önemli bir çağrıda bulundu. Bilgili, çöpe giden bu meyve sebze attıklarını geri dönüşümle toprağa organik madde ve bitki besin elementi olarak  değerlendirilebileceğini söyledi.

Sosyal medya hesabından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Rektör Mehmet Sabri Çelik'e çağrıda bulunan Prof. Dr. Ali Volkan Bilgili, açıklamasında şunları söyledi: "Geçen hafta sebze meyve haline gittiğimde çektiğim bir resim. Urfada günlük7-8 ton halpazar atığı oluşuyor.Bunlar geri dönüşümle toprağa organik madde ve bitki besin elementi olarak  değerlendirilebilir. Belediye biogaz da yapıyor" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rdl 4 yıl önce

Başlık "Milli servet çöpe gidiyor" olmasın...