banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Mehmet Kuş’a Kitlesel Destekler Artarak Devam Ediyor

 Ramazan ayı olmasına rağmen gece gündüz halkın düzenlediği programlara katılan Başkan Kuş, yeni ve modern bir Eyyübiye inşa etmeye başladıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Eyyübiyelilere teşekkür etti.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Bahçivan Mahallesi’nde İbrahim Fidanoğlu öncülüğünde düzenlenen mahalle toplantısına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, akşam da Süleymanşah Mahallesi’nde Bini Esed aşiretinin ileri gelenlerinden Mahmut Aslan ve Mahmut Kaynak’ın ev sahipliğinde düzenlenen ev toplantısına iştirak etti.

Her iki buluşmada da AK Parti ile ülkeye, Şanlıurfa’ya ve Eyyübiye’ye yapılan yatırımları hatırlatan Başkan Kuş, Eyyübiyelilerin sorunlarını yakından bildiklerini ve seçildikleri günden itibaren çözümü için çaba harcadıklarını ifade etti. Başkan Kuş, Bahçivan Mahallesi’nde şu anda yapım aşamasında olan tesislerin hizmete girmesiyle mahalle sakinlerinin rahat bir nefes alacağını söyledi.

Büyük çoğunluğu gecekondudan ibaren olan Eyyübiye’yi modern bir şehre dönüştürmek için çalışmalara başladıklarını anımsatan Başkan Kuş, ilçenin yüzde 60’ına doğalgaz ulaştırdıklarını, millet bahçesi, sera kent, fabrika binası gibi kalıcı yatırımlara imza attıklarını ve 250 bin nüfusu barındıracak yeni Eyyübiye’nin inşasına başladıklarını söyledi.

Yapılan çalışmaları tüm Eyyübiyelilerin gördüğünü ve bu nedenle AK Parti’yi ve şahsını desteklemeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Mehmet Kuş, yeni dönemde hayata geçirilecek projelerini de vatandaşlarla paylaşarak, destekleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.