banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Kültür ve Turizm Daire Başkanlığına Murat Müjdeci Atandı

Şanlıurfa büyükşehir belediyesi Kültür ve Turizm Daire başkanlığına şanlıurfa büyükşehir Belediyesinde önemli çalışmalara imza atan adından sıkça söz ettiren Murat Müjdeci atandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı olduktan sonra kadrosunu kurmaya devam eden Zeynel Abidin Beyazgül Yeni atamalar yaptı. Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kültür ve Turizm Daire başkanlığına şu anda kütüphaneler şube müdürü olarak önemli çalışmalara imza atmış olan Murat Müjdeci atadı.

Milli Eğitim Bünyesinde bir eğitimci olarak uzun yıllar görev yapan Murat Müjdeci, bir çok Sivil Toplum Kuruluşunda görev yapmış, daha önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Kültür ve sosyal işler müdürü olarakta görev yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 5 yıl önce

Murat hocayı tebrik ederim dürüst bir insan fakat çoook çalış hocam