banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Hüda Par'lı Yönetici: İmamoğlu'nun Yerine Kayyım Atansın

İstanbul büyükşehir Belediyesine Kayyım atanması için Ekrem imamoğlu'nun hangi haltı yemesi ve hangi suçu işlemesi gerekmektedir diyerek tepki gösteren Mehmet Hadi Albayrak, "Devlet; Doğu ve Güney Doğu İllerinde HDPKK Lİ Belediye Başkanlarını görevden alıp, yerlerine kayyum atanmış olmakla iyi bir sınav vermiştir. ancak İstanbul için sessiz kalınmasını anlamadığını belirtti.

İŞTE HÜDA PARLI YÖNETİCİNİN O AÇIKLAMASI:

Milletimiz koronavirüsten kurtulmak için Çalışıp çırpınırken, Virüs Mikrobu gibi İstanbululun üstüne çöken İBB Başkanı İmam oğlu; Koronavirüsten istifade ederek, haince ve sinsice bir halt daha yemiş ve büyük bir suç daha işleyerek, suçlarına eklemiştir. 2017 de bastırmış olduğu bir dergiyi, İBB Damgasını vurarak 100 bin Adet dergiyi İlkokul ve Orta Okul Öğrencilerine dağıtmıştır.
Bu derginin bir sayfasında: Demokrasi demek, seçimle ve sandıkla seçilip, başa gelmek demek değildir. Başka bir sayfasında:Tayyip Erdoğanı kasd ederek," Başkan şaşırma, Sabrımızı taşırma!" diye bir slogan geçirmiştir. Daha kötü ve bölücü olanı ise:Dinleri; İslamiyet, Hrıstiyanlık, Yahudilik ve Alevilik olarak dörde çıkarmıştır. Yani, Alevliği Mezheplikten çıkarıp din olarak ilan etmiştir. Derginin bir başka sayfasında yazılan En dehşet verici ve korkutucu olanı ise, Yahudiliği temsil eden adamın üstünde oturduğu Sandalyenin altında ters olarak Allah adının yazılı olmasıdır.Buda bütün Müslümanlara haince ve sinsice yapılan adice bir hakarettir.
Devlet; Doğu ve Güney Doğu İllerinde HDPKK Lİ Belediye Başkanlarını görevden alıp, yerlerine kayyum atanmış olmakla iyi bir sınav vermiştir.
Ancak CHP'li adı geçen bu şahsın, yaptıklarına karşı Devletin sesiz kalması, CHP li olduğu içinmi? yoksa Türkçe konuştuğu içinmidir? Suç üstüne suç işleyen bu adama karşı, Devletin harekete geçmesi için daha hangi haltı yemesi ve hangi suçu işlemesi gerekmekte ve beklenmektedir?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.